Szarumán metálos lett

Popkult
2013 május 24., 09:20

A 91 éves Christopher Lee eljátszotta már Drakulát, Frankenstein szörnyét, a Csillagok háborúja és Gyűrűk ura gonosz uralkodóját is, de nem volt neki elég a sötét oldalból: jövő héten kiadja az első heavy metal lemezét.

christopher lee metál

A hétfőn megjelenő album (Charlemagne: The Omens of Death) a 91. születésnapján jelenik meg, és például olyan számok lesznek rajta, hogy Massacre of the Saxons, The Devil’s Advocate és The Ultimate Sacrifice.

Az előző llemzén, a Charlemagne: By the Sword and the Crosson már voltak szimfonikus metál dalok, de csak a mostanin lesz _igazi heavy metal_. „Nem sikítok vagy ilyesmi, de ez mindenképp heavy metal” – mondta Lee.

A lemezt Richie Faulkner, a Judas Priest szólógitárosa segített neki összerakni.

(The Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.