Hiúság, Bizottság, a neved

POLITIKA
2013 május 25., 10:45

Az, hogy a KDNP-s Surján Lászlónak csak 1805 rajongója van a facebookon az egyik legnagyobb igazságtalanság a világon. Miközben ilyen posztjai vannak.

MI LESZ VELÜNK? VII.

Csak az "engedetlenség" zavarta a brüsszelieket? Dehogynem. Mi ugyanis a brüsszeli tanácsokat semmibe véve, mégis csökkentettük a hiányt. A lakosságot csak 2 százalék áfaemeléssel sarcoltuk, amit a kereskedők nem is teljesen tudtak az árakban érvényesíteni, de adóztattunk bankokat, üzletláncokat, tehát oda nyúltunk, ahol volt pénz, nem oda, ahol nem volt. Csökkent sok multinacionális cég profitja, ezek lobbiereje az Európai Bizottságon át próbált hatni ránk. A Bizottság pedig nehezen viseli, hogy nincs igaza, s Magyarországon rendben mennek a dolgok. Hiúság, Bizottság, a neved, azaz ők is emberből vannak.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.