Nagy Nemzeti Dohánybolt-térkép nagyobb térképen való megjelenítése

The End is Nigh: Itt lehet majd cigit venni

Egyre kevesebb az idő a céltalan dohányvásárlásra. Július elsejétől életbe lép a trafiktörvény, úgyhogy már csak kicsivel több, mint egy hónap van arra, hogy ellustulhassuk a dohányvásárlást. Persze lesznek mázlisták, akik szomszédjában nemzeti dohánybolt nyílik majd. De kik lesznek ők?

Itt az idő, hogy újra elővegyük Legalább Európa Legüldözöttebb Trafiktérképét. A 444 eddig legsikeresebb közösségi cikksorozatában rengetegen küldtek nekünk trafikokat. Annyian, hogy még az sem biztos, hogy mindet fel tudtuk rakni a térképre.

Sajnos a trafiktörvény eredeti koncepciójából gyakorlatilag semmi nem maradt meg, de erről írtunk már hosszabban is. Arról is, hogy a törvény elbírálási rendszerében azért vannak hibák. Lesz, ahol minden sarkon lesz egy trafik, de lesz, ahol rendesen előre kell majd tervezni, hogy továbbra is dohányozhassunk. Én például nem vagyok az előretervezős típus, és nagyon komoly problémákat várok az új trafikoktól.

Ha ön már szpottolt trafikot, de nincs rajta a térképen, vagy csak segíteni szeretne a további bővítésben, akkor a "trafik" tárgyú maileket várjuk a szerk@444.hu-ra..