Erről akarják elterelni a figyelmét

Tbg
POLITIKA
2013 május 27., 13:52

Sketch 2013-05-27 13_19_22

Bár a földtörvény május 15-én társadalmi egyeztetésre megküldött tervezetéből egyértelműen kiderül, hogy az EU polgárai mégiscsak vehetnek földet a moratórium lejárta után, az ellenzék eddig nem reagálta túl a kormány 540 fokos fordulatát. Az LMP és a PM ugyan tartott pár sajtótájékoztatót az ügyben, de rajtuk kívül csak egy Varga Géza (Jobbik) napirend előtti felszólalásra futotta.

Persze nincs könnyű dolguk akkor, amikor a kormányoldal Tito kutyát vetik be ellenük. Tito kutya arról ismert, hogy két évvel elpusztulása után szem és fültanúja lehetett annak a francia vígjátékokba illő jelenetnek, amikor három szocialista potentát, Kati, Feri és Imre egy farbaerőszakolt szemtanú előtt meghallgatták az őszödi beszéd felvételét egy azóta agyonlőtt gyanús alakkal. (akiraly)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.