Orbán Viktor és Turi-Kovács Béla egyetértettek!!44!4!!

POLITIKA
2013 május 27., 18:23

Egy hibátlan Fidesz közlemény:

A Fidesz-elnök kormányfő hivatalában fogadta a Kisgazda Polgári Egyesület elnökét. Értékelték a Fidesszel szövetségben az elmúlt tíz évben közösen elvégzett munkát, és megállapították, hogy a Szövetség jól szolgálta a nemzeti érdekeket és ezen belül a kisgazda értékeket.

Orbán Viktor és Turi-Kovács Béla egyetértettek abban, hogy fenn kell tartani azt a szövetségi rendszert, amelyet egy évtizeddel ezelőtt létrehoztak, mert azzal lehet biztosítani a közösen vállalt értékek megtartását. Egyetértés volt abban is, hogy a következő országgyűlési választáson a Szövetségnek, azon belül a Kisgazdáknak közösen, együtt kell indulniuk. Turi-Kovács Béla hangsúlyozta, hogy a kisgazdák a magyar vidék, a vidéki emberek jövőjét és védelmét a szövetségi együttműködés útján látja biztosítottnak.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.