1,86 milliárd volt a Bónusz Brigád tavalyi forgalma

gazdaság
2013 május 28., 08:41

Az interneten bónuszokat áruló Bónusz Brigád 16 millió forintos nyereséget ért el 2012-ben, és a forgalma egy év alatt 79 százalékkal, 1,86 milliárd forintra nőtt. Az első negyedév biztató adatai alapján 2013-ra 2 milliárd forint feletti forgalom jósolható.

A Bónusz Brigád kínálatában kezdetben szolgáltatások szerepeltek, majd megjelentek az utazási ajánlatok, tavaly pedig a termékek. A három kategória az idén nagyjából hasonló arányban teszi ki a kínálatot, és júniusban a cég új kategóriát indít divat és luxus elnevezéssel.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.