BRÉKING! Az iWiW alapítója Balatonudvariban van!

internetek
2013 május 29., 13:33

Végre sikerült beszélnünk Várady Zsolttal, az iWiW alapítójával, aki elmondta, a Balaton északi partján, Balatonudvariban van a telken és jól érzi magát. A kis faluban nyugodtan tud dolgozni a kertben.

iwiw

Kérdésünkre elmondta, hogy ő is volt már a közösségiháló-alapítók kedvenc helyén, a Spílerben, ami szerinte jópofa, de neki egy kicsit túl trendi. Bár erre külön nem kérdeztünk rá, de a beszélgetésből úgy tűnt, őt nem zaklatták lesifotósok az utóbbi napokban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.