Grumpy cat végigmoroghatja Hollywoodot is

internetek
2013 május 30., 15:04

Grumpy Cat az utóbbi hónapok egyik netes sztárja, megnyert mindenféle 'fontos mém idén' versenyt, amikről persze lehetne gondolni, hogy belterjes internetes hülyeség, de közben meg úgy fest, hogy most tervezik hollywoodi vászonra vinni az életét.

agrumpy6

A netes sztármacska mögött amúgy egy létező állat van. Tabatha Bundesen a gazdája, és a macskáról tavaly szeptemberben került fel az első kép a Redditre. Népszerűségének titka az volt, hogy minden képen zsémbes arcot vág, a morcos karakterből pedig hamarosan eladható termék lett: pólókon, bögréken meg bármin kezdett el feltűnni a Grumpy Cat.

grumpyfeat (1)

A gazdája szerint amúgy nagyon kedves állat, a valódi neve pedig Tard. A hivatalos Facebook-oldalának már van 950 ezer rajongója.

agrumpy3

Hogy mennyit lehet keresni ezzel a macskával, az persze kérdés, de Ben Lashes, Grumpy ügynöke (:D) a billentyűs macskával már keresett 300 ezer dollárt.

A filmről eddig nem sok minden terült ki, azon kívül, hogy egy produkciós iroda elkezdte a tervezgetést, hogy egy Garfield történeteire hajazó sztorit akarnak összehozni. (via US News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.