Orbán szerint nemsokára mindenki elismeri majd, hogy jobb az új trafikrendszer

Orbán Viktor az Inforádió Aréna című műsorának volt vendége, ahol egy csomó mindenről beszélt. Például, hogy

  • Trafik-ügyben "összességében jó dolgot csináltunk, ez nem kérdés", és a rendszer elindulása után három hónappal már mindenki el fogja ismerni, hogy ez egy jobb rendszer.

"Miért is marakodunk itt most a politikában? Arról beszélünk, hogy lesz 5500 kisvállalkozás, és két embernek - egész nap dolgozva - koponyánként leeshet 150-200 ezer forint"

- mondta Orbán. Aki szerint amúgy lesznek a jövőben nagyobb súlyú, szintén vitát kiváltó döntések, például az állami földek kiosztása.

  • Ha az ország tovább erősödik, jöhet a 9 százalékos egykulcsos jövedelemadó.
  • Lesz reklámadó is, ezt már régóta tervezik.

A reklámadótól azért hátráltunk vissza többször is, mert attól féltünk, hogy ez a közeg (a média) majd ellenünk fordul, és akkor nem lesz korrekt velünk. Nem azt fogja eljuttatni az emberekhez, ami a valóság meg amit mondunk, és az ellenfélnek fog esetleg kedvezni. Esetleg megígérik nekik az ellenfeleink, hogy majd eltörlik a reklámadót, és akkor ők jobban fognak kinézni a tévében, mi meg rosszabbul.

(MTI)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.