https://444.hu/assets/magyarnemzet.jpg

A Magyar Nemzet és Nyergesék mellé költözik a Központi Nyomozó Főügyészség

Média
2013 május 31., 14:29
comments 9

Valószínűleg a Magyar Nemzet bűnügyes újságíróinak lesz a legjobb dolga mostantól, ugyanis hamarosan a szomszédjukba költözik a Központi Nyomozó Főügyészség.

Miért érdekli?

kérdeztek vissza az ügyészségen, amikor arról érdeklődtünk, hogy miért költöznek, majd új helyre. Egyébként sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták a hírt. - Majd kiadunk egy közleményt, ha aktuális a költözés - mondták.  A titkolódzás azért érthetetlen picit, mert az új iroda utcafrontján már kint van az ügyészség címere, szóval ha a költözés top secret projekt, akkor ez nem a legjobban sikerült akció volt.

ugyeszseg

Az új ügyészségi iroda a Könyves Kálmán körútra költözik, közvetlenül a Pénzverde régi Üllői úti épülete mellé. Így aztán a nyomozó ügyészek a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió munkatársainak szomszédjában fognak dolgozni, és nyilván össze is futhatnak majd egymással egy-egy közeli menzán, vagy kocsmában. Az Üllői úti irodaházban működik Nyerges Zsolt cége, az Advenio Zrt. is.

Mondjuk a költözéstől a Nemzet pozíció az ügyészségnél sokkal jobbak már nem lesznek, mint most, de a közös munka persze lehet hatékonyabb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.