Kódolatlan zsigózás

politika
2013 május 31., 10:26

Török Zsolt, az MSZP ökle keményen betámadta Zsigó Róbertet, a Fidesz öklét. Török szerint egy bajai lakásba 25 olyan céget jegyeztek be, amely összesen 91 trafik (aka. nemzeti dohánybolt) koncessziós jogával rendelkezik. A szoci szóvi arra szólította föl Zsigót, Baja polgármesterét, Bajnai Gordon kérlelhetetlen ostorozóját, hogy tisztázza, van-e köze ezekhez a cégekhez. AZ MTI híréből nem derül ki, hogy Töröknek van-e valami közvetett bizonyítéka, ami Zsigó érintettségére utalna, vagy ez csak a szokásos öblögetés. (Tipp: az utóbbi.)

Török még arról is beszélt, hogy a Fidesz felső köreihez tartozó polgármesterek, Lázár János, Kósa Lajos és mások szándékosan halmoztak fel hatalmas adósságokat, mert tudták, hogy a kormány majd átvállalja az önkormányzati hitelek egy részét. Török szerint Meggyes Tamás, Esztergom volt fideszes polgármestere egy közelmúltbeli testületi ülésen nyíltan beszélt arról, hogy 2008 óta tudták, ha kormányra kerülnek, konszolidálják a városokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.