Gombos Edinának elég egy zöld banán

bulvár
2013 június 01., 11:18

gombosclk

Öt napja kerültünk rá valahogy a TV2 levelezőlistájára, azóta naponta háromszor küldik a médiaajánlatukat. Azaz linkelik a videókat a napi magazinműsoraikból, mindegyikhez egy rövid címet és ajánlót írva.

Ezeket általában csak átpörgettük, de még így is feltűnt, hogy mennyire szűk szerepet szabtak Gombos Edinára.

Ezekkel az ajánlókkal jött levél ebben az öt napban:

  • Május 27:

Gombos Edina lenyelte...

  • Május 28:

Gombos Edina szerint orgazmus közeli állapot… 

  • Május 29:

Gombos Edina rúdra ült, majd padlót fogott

  • Május 30:

Gombos Edina konyhája nem dísznek van

  • Május 31:

Gombos Edinánál mindig bekúszik az erotika?

Ennél a hosszabb ajánlórész is hibátlanra sikerült:

Gombos Edina először behúzta a sötétítőt, hogy a szomszédok ne kukkolhassanak, majd birodalmába, a konyhába irányította vendégeit. Ott aztán kiderült, Edinának elég egy zöld banán vagy egy jukka és máris beindul a műsorvezető fantáziája.

A videókon aztán persze mindig valami teljesen ártalmatlan jelenet van, legtöbbször a tévéadó főzős műsorából. Na de vajon mi állhat emögött? Megkérdeztük Gombost is, de ő nem is tudta, hogy ilyen hívószavakkal reklámozzák a szerepléseit. Ő maga amúgy sosem tüntetné fel magát ilyen színben, de az ajánlók ellen nem tud mit tenni.

Húsz éve vagyok a médiában, szerintem az a fontos, hogy én elsősorban édesanya vagyok. De tudom, hogy amikor a képernyőn a férfiak látnak egy dekoratív, csinos csajszit, akkor mire gondolnak.

Mi mondjuk amúgy arra, hogy ez a legbénább pr-megoldás a világon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.