Csak elegáns vacsorák voltak Berlusconinál

POLITIKA
2013 június 03., 13:39

Nagyon jól alakul a volt olasz miniszterelnök pere, úgy néz ki, nem tudják rábizonyítani a kurvázást.

Berlusconi ügyvédje szerint a hírhedt bunga-bunga kúrópartik valójában elegáns vacsorák volt burleszk előadásokkal, és szó sincs arról, hogy a volt kormányfő kiskorú prostikat cseszegetett volna. Azt is elmondta a tárgyaláson, hogy a Ruby művésznő néven futó Karima el Mahrough érdekében kizárólag "emberségből jár el", például amikor a lopás miatt elkapott lányt kihozatta a rendőrségről, és 53 ezer eurót (15 millió forintot) is csak "segítségként" adott később neki.

Ez ügyészség egyébként hat év börtönt kért Berlusconira, továbbá a közhivataloktól való örökös eltiltását, de a dolgok jelenlegi állása szerint meg fogja úszni a dolgot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.