Kína járt a legjobban az iraki háborúval

háború
2013 június 03., 14:29

Minden hordó Irakban kitermelt olaj fele Kínába kerül. Miközben az amerikai 5. flotta és a légierő biztosítja az iraki olajmezőket az ott kitermelt olaj fele Kínába került, akik sem most, sem korábban nem vettek részt az iraki háborúban.

A kínaiaknak saját repterük van az ország déli részén, oda érkeznek az olajipari szakembereik, és hamarosan közvetlen, rendszeres repülőjárat indul Bagdad és Peking valamit Sanghai között. A kínaiak elfogadták, hogy kevesebbet keresnek az iraki olajon, mint az amerikaiak, így happolták el előlük a szerződéseket. VIA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.