Kumin a Tumblren oszt sárga lapot a Velencei Bizottságnak

politika
2013 június 03., 13:38

Kumin Ferenc, a kormány Tumblrügyi nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára elég erős posztot rakott ki blogjára a múltheti Velencei Bizottságos jelentés miatt.

Az történt ugyanis, hogy pénteken emberi hiba miatt néhány órára felkerült a Bizottság nem túl hízelgő jelentése a magyar alkotmány IV. módosításáról az internetekre.

Kumin, aki saját blogot ír a Tumblren, és általában jól kiosztja a külföldi lapokat/pártokat/bárkiket, akik rosszat mondanak Magyarországról, nem hagyhatta szó nélkül a jelentést. Illetve nem is annyira a jelentést, ami persze nem tetszik neki, hanem sokkal inkább annak kiszivárgását, ami szerinte sportszerűtlen volt, és sárga lapot érdemel miatta a Velencei Bizottság. Szóval nem igen hiszi, hogy véletlenül menne ki egy ilyen jelentés.

EZ EGY ÖSSZEESKÜVÉS, MINDENKI ELLENÜNK VAN. Még több érv Kumintól angolul errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.