Buli, buli, buli! Index vs. konzervatív rock vs. Origo vs. 444 DídzséBattle Max Level ma este!

Popkult
2013 június 04., 15:16

muszi

Mi ez?

Az, aminek látszik, miért, mit hittél? Közös eszetlenkedés indexes, origós és 444-es emberek zenéire, előtte pedig a Stonest, Hendrixet és hasonlókat játszó Longstep zenekar első koncertje, melynek gitárosa a Heti Válasz szerzője, Stumpf András. Akkora nemzeti összetartozás, hogy a Barackfa ehhez képest egy Bajnai-anarchisták által megzavart Selmeczi Gabriella doorstep-flashmob.

Kik ezek az emberek lila alapon fehér névvel és miket tesznek be?

Az Origo csapatában ott van a Küss Mich tapasztalt, majdnem azt mondtam, hogy bulibútora, de sokkal inkább bulirakétája, DJ Splatter Puskár Krisztián, aki a legjobban a hideg szintiket szereti, Panx Not Dead Róbert, aki szerintem punkot kever majd Bobafett-tel és a magyar média leggoásabb főszerkesztő-helyettese, Sáling Gergő, aki direkt azt kérte, hogy jó későn játszhasson.

Az Indextől érkezi a kultrovat gyakornoka, az Instagram-generáció Sas Józsefe, Mi ez az idő, a picsába Péter, aki ezúttal is kellemetlen viccekkel készül, aztán Pándi Balázs, a magyar Pándi Balázs, aki Thunderdome-ot tesz majd Lagzi Lajcsi alá, vagy nem, és DJ Blamázs Hajni a legvégére, amikor már tényleg a maxolhatatlant kellene maxolni.

A 444 pedig a Botos-Plankó párost küldi. Szerény 4-4-4-negyedekkel készülünk, és álmainkban ilyet bulit csinálnánk, de sokkal valószínűbb, hogy ilyen lesz, ahol a cintányér jelképezi a kezünkből kicsúszó eseményeket, a rezzenéstelen arccal tovább doboló fiú DJ Botost, a nevetését visszatartani nem tudó lány pedig engem, és ha minden jól megy, a tisztelgő hős a végén valahogy mégis a közönséget.

Hol van ez?

A legfontosabb kérdés, mert a Müszit még rutinos Budapest-járók sem mindig tallálják meg könnyen. Blaha Lujza tér 1., ami azt jelenti, hogy a Corvintető bejárata utáni, közepesen jelölt ajtó.

Mennyibe kerül?

500 forint.

Hogy van a sorrend?

Így.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.