Buszvezető is lehetett az a személy, aki nem józsefvárosi politikus

Tbg
SZEX
2013 június 04., 15:45

Fürtökben hullanak a szerelembombák a magyar közvéleményre, mióta a sajtó Szepesi Nikolett könyvét olvasgatja, és megpróbálja felfejteni az úszónő erotikus, ámde anonimizált kalandjainak hátterét.

Kedden a Bors próbálta kihámozni, hogy kiről is szólhat az Én, a szexmániás c. mű 26. fejezete.

„Vezetővel b…szni kihívás. De nem ez vezérelt… Akkor még nem volt híres. Már ismerték a nevét sokan, már szerepelt itt-ott, nyilatkozott, de még nem volt tűzvonalban (...) mivel a férfi befolyásos ember létére nem vállalhatta fel a lányt, nyilvánosan sohasem mutatkoztak együtt. (...) A visszafogott külsejű vezető tökéletesen megb…szott. Elölről, hátulról, alulról, fölülről."

A Bors szerint abból lehet leginkább sejteni, hogy a szóban forgó illető politikus, mert Szepesi segítséget kért tőle, hogy lakáshoz jusson. Ráadásul intelligens és magasra jutott. A könyv szerint évekkel később ismét találkoztak, ami a Bors szerint egybevág azzal, hogy 2009-ben az úszó Jószefváros sportarca lett.

Ez egy akkor alapított cím, az önkormányzat képviselőtestülete szinte egyhangúlag döntött arról, hogy a józsefvárosi illetőségű úszónő legyen a kerületi sportarc (Sportarc). Ez mindenféle rendezvényeken való részvétellel járt együtt.

photo_camera )

A 444 szerkesztősége osztott-szorzott, és arra jutott, hogy nem más lehet a hírbe hozott politikus, mint a jelenlegi polgármester és országgyűlési képviselő Kocsis Máté - hiszen ő később polgármester, majd parlamenti képviselő lett. Esetleg az egykori fidelitasos kerületi képviselő, Zentai Oszkár, aki a sportarc dolgot kitalálta és előterjesztette, bár ő most sem túl nagy ember (ha a "nagy ember" mértékegysége mondjuk a parlamenti képviselőség és legalább néhány kapcsolódó címlapsztori a sajtóban).

A Zentai-Kocsis-vitában egy bennfentesnek látszó blog, a Jóváros egyesület is igyekszik igazságot tenni, így:

 "S Zentai Oszi fantáziáját is megmozgatta anno a buja kisugárzású Hölgy, ám Ő nem kerülhet be a könyvbe, mivel nincs rá kellő alap. Nem úgy Kocsis Polgármesternek. Aki némi gintonic után a Vaskapuban büszkén elmondta, hogy Neki megvolt a Hölgy. És jókat röhögött Oszin, aki nagyon akarta, de sehogyse jött össze. "

photo_camera Zentai Oszkár és Szepesi Nikolett egy józsefvárosi rendezvényen

A Jóváros Egyesületet egyébként egy bizonyos Szabó Gábor elnökli, aki korábban SZDSZ-es színekben képviselősködött.

Aztán gyorsan pofára is estünk!!444!!!

Előbb megkerestük Kocsis Mátét, aki írásban ezt válaszolta:

A szexről:

Ahhoz, hogy Szepesi Nikolett mint józsefvárosi kötődésű élsportoló Józsefváros Sportarca lett, annak semmi köze az úszónő szexuális szokásaihoz, akkor, arról a képviselő-testületnek tudomása nem volt. (...) Polgármester úr ugyan ismeri Szepesi Nikolettet, de az úszónő által leírt történetben nem ismert magára. (...) Kocsis Máté semmilyen vonatkozásban nem tárja nyilvánosság elé a magánéletét, mert nem kapcsolódik a közéleti munkásságához.

Szabó Gáborról:

A Jóváros Egyesület blogját az a Szabó Gábor vezeti aki, a korábbi zűrös ügyei miatt távozásra kényszerült a kerületi intézményrendszerből. (...)  Szabó Gábortól már a Bajnai féle Együtt 2014 és az MSZP is több alkalommal elhatárolódott.

(Nem ide tartozik, de ha már Szabó Gábor és Kocsis Máté került szóba egy lapon, itt egy Magyar Narancs-cikk egy mutyiszagú bizniszről a VIII. kerületben, amiben a két ellenfél úgy szerepel, mint akik még néha cseresznyéznek  egy tálból.)

Ezután felhívtuk Zentai Oszkárt, a sportért felelős kerületi képviselőt, aki azt mondta:

- A könyvet nem olvastam, az nyilván az ő szexuális kalandjairól szól.

- Igen, de a jó szexhez két ember kell!

- Nekem ilyen kalandom, szerintem nem volt vele. (...) Erről amúgy sem beszélek, mert nálam a szakmai és a magánélet elválik.

Tehát Zentai sem vállalta a szerető szerepét, de azt elárulta, hogy két éve házas. A Sportarcoskodás valóban az ő ötlete volt, Szepesi pedig a pekingi olimpia után 2009-ben kapóra jött, hiszen kerületi is volt, olimpikon is volt.

Ezután nem jutott jobb eszünkbe, mint megkerestük Szepesi Nikolettet is, aki éppen a kutyájával kiabált. Egészen biztosan a kutyája volt, mert kutyahangot hallatott a háttérben.

- Miiiiii??? Honnan veszik, hogy politikus???
- Hát, mert azt írod róla, hogy vezető...
- Dehát egy vezető bármilyen vezető lehet. Cégvezető, uszodavezető...
- Uszodavezető volt?
- Nem, nem, nem mondok semmit. Vezető.
- Buszvezető is lehet?
- Akár az is!

Következő adásunkban még több mindenről igyekszünk semmit sem megtudni.

A viszontlátásra!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.