A katasztrófavédelem helikoptere Győrújfalunál

időjárás
2013 június 06., 19:30
photo_camera (Fotó: Krizsán Csaba/MTI)

Katonák és katasztrófavédelmi szakemberek dolgoznak 2013. június 6-án Győrújfalunál, ahol egy gátszakasz megcsúszott a kora esti órákban. A történtek nem okoztak semmilyen problémát a védekezésben, a víz nem tört át. "Úgy terveztük, éjfélre érjük el a biztonságos szintet, ebből most reggel lesz" - mondta a polgármester. Nem a folyó, hanem a falu felőli oldalon csúszott meg egy ötvenméteres szakasz egyharmada. A gátkorona szintje a történtek ellenére is 80-90 centivel a víz fölött van. (MTI/Kisalföld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt