A helyiek dönthetik el, milyen legyen az új Almássy tér

Budapest
2013 június 10., 12:12

Budapest egyik legkellemetlenebb hangulatú köztere az Almássy tér, hiába viszonylag nagy terület, egyszerűen borzasztó lehangoló az egész. Érezte ezt az erzsébetvárosi önkormányzat is, most pedig forrást is szereztek az átépítéshez, és a Madách térhez hasonlóan itt is a helyi lakosokat kérték meg, hogy négy terv közül válasszák ki a leginkább nekik tetszőt.

Június 14-ig lehet szavazni, és elsőre úgy fest, hogy bármelyik terv is valósul meg, nagyságrendileg jobb hely lehet a térből. (via HG)

droppedImage

droppedImage (1) droppedImage (2) droppedImage (3)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.