Magyar katonák vonulnak be Bácskába!!4!

hadsereg
2013 június 11., 06:44

Orbán Viktor a kelleténél több időt töltött egyenruhások között, vagy talán a tegnap elfogyasztásra került vacsora ülte meg a gyomrát, mindenesetre már csak rendőrnyelven képes beszélni.

Ma reggel például ezt mondta:

Még másfél-két nehéz napunk van, és ha azon túl vagyunk, akkor már közel leszünk ahhoz, hogy sikert jelenthessünk be, de ehhez még két nap megfeszített munka és két nap megfeszített figyelem szükséges.

A sajtótájékoztatón Hende Csaba is ott volt, tőle megtudtuk, hogy ezer magyar katonát ajánlottunk fel Szerbiának, hogy segítsenek a védekezésben.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.