Megáldották a máriapócsi rendőröket és az új szolgálati gépjárműiket

bűnügy
2013 június 12., 10:54

mariapocs rendormise 1

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrs munkatársai vasárnap szentmisén voltak a máriapócsi Bazilikában. Kocsis Péter Fülöp, a Hajdúdorogi Egyházmegye megyés püspöke az ünnepi szertartáson megjelenő egyházi méltóságokkal együtt áldását adta a rendőrőrs tagjaira és azok hozzátartozóira, valamint a rendőrőrs új szolgálati gépjárműire.

mariapocs rendormise 2

A szentmise után Kapin István atya a Máriapócsi Nemzeti Kegyhely Igazgatója, a rendőrőrssel hosszú évek óta tartó szoros, és sikeres együttműködés elismeréseként a bűnügyi felderítést segítő két nagy értékű műszaki eszközt adományozott a rendőrőrs állományának. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.