Fiatalon erotikus felolvasóesteket szervezett a CIA új igazgatóhelyettese

külföld
2013 június 13., 18:10

A CIA új igazgatóhelyettese a húszas éveiben erotikus felolvasóesteket szervezett egy baltimore-i klubba.  Avril Danica Hainest szerdán nevezte ki Obama, korábban a Fehér Házban dolgozott ügyvédként, és a hírszerzéssel kapcsolatos akciókat felügyelte. De csak az utóbbi időben.

Bezzeg a kilencvenes években még egy könyvesbolttal egybekötött kávézót nyitott Baltimoreban, ahol rendeztek erotikus esteket is. Ezeken vacsora után minden vendég felolvashatott saját vagy kedvenc pajzán műveiből. Pároknak fejenként 15 dollárt kellett fizetniük, az egyedül érkezőknek meg 17 dollárt.

"Az erotika sokkal jobban elterjedt, mert az emberek szexre vágynak, anélkül, hogy szexelniük kéne. Mások pedig új ötleteket próbálnak keresni, hogy a monogám párkapcsolatuk jobban kielégítse őket" - nyilatkozta a Baltimore Sunnak húsz éve a CIA második embere. Beszélt arról is, hogy barátaik heccelték őt azzal is, hogy egy óriási orgiát kéne szervezni a könyvesboltba, de a társtulajdonossal együtt attól féltek, hogy ezen csak mocskos fantáziájú öreg férfiak bukkannának fel.

A Daily Beast megkereste az egykori szomszédokat is, és mindenki agyondicsérte Hainest, hogy egy rettentő okos és nagy munkabírású nőt ismerhettek meg benne.

(via Daily Beast)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.