Elkezdődött a Biztonság Szigete bűnmegelőzési gyerektábor

bűnügy
2013 június 17., 11:04

bűnmegelőzési tábor2

Egy hét a bűnmegelőzés jegyében, gyerekeknek

Ezzel a mottóval kezdődött el ma a Biztonság Szigete Tábor, ahol a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya táboroztatja azokat ötödikes és hatodikos gyerekek egy hétig, akik nyertek a pályázaton, amiben „bűnmegelőzési témákban gyárthattak plakátot, készíthettek számítógépes bemutatót, de fotózhattak vagy rajzolhattak képregényt is”.

Ez volt az egyik nyertes alkotás. aminek a valóságtartalma vitatható:

bűnmegelőzési tábor

A tábor a tatai Öreg-tó partján, a főkapitányság csapatpihenőjében van. A bűnmegelőzési foglalkozások mellett lesz íjászat, sárkányhajózás, kerékpáros akadályverseny és éjszakai bátorságpróba.

(police.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.