Konkrétan kettétört egy teherhajó az Indiai óceánon

Tbg
baleset
2013 június 18., 10:43

mol_b_18_06_2013

A japán Mitsui O.S.K. Lines ötéves hajója 7000 konténerrel a fedélzetén Szingapúrba tartott, amikor egy viharban a hajó kettétört, a két darab pedig már mérföldekre sodródott egymástól.

A MOL Comfort 26 fős legénysége nem sérült meg, néhány konténer esett csak a vízbe, a hajó motorja elromlott. Most épp megpróbálják a két darabot egymás közelébe vontatni.

A Bloomberg hírügynökség szerint a hajó körül olajfolt látható, a japán cég szerint nem történt komolyabb olajszennyeződés. A baleset Omán térségében történt, a hajó Szaúd Arábiából indult el hétfőn.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.