16 év után dolgozik megint együtt David Lynch és Trent Reznor

kultúra
2013 június 19., 18:14

A Nine Inch Nails szeptemberre elkészülő új lemezének első klipjét készíti Lynch. A Come Back Haunted című számhoz készülő film még odébb van, de már most mindenki szuper lelkes. Reznor ügyesen vezette fel a médiakampányt, mivel elsőnek csak egy képet posztolt magukra Twitterre, és csak utána adagolta a részleteket.

photo_camera twitter.com

Lynch és Reznor dolgozott már együtt, 1997-ben közösen rakták össze Lynch nehezen emészthető mesterművének, a Lost Highwaynek a zenéjét. (via Rolling Stone)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.