A részegen barnamedvébe futó férfi jó ötletnek látta, ha megeteti az állatot

2013 június 19., szerda 11:43

tumblr_mb690rVR6R1ql5an1o1_500

Egy 38 éves alaszkai férfi, Jesus Mabalot szombaton a gyülekezete által szervezett pikniken vett részt. Majd minden úgy alakult, ahogy ilyenkor szokás: rettenetesen berúgott, teletömte a hátizsákját barbecue-s húsokkal, majd biciklire ült, hogy korzózzon egyet. Ahogy egyedül járta a közeli erdőket, egyszercsak belefutott egy medvébe. Volt annyira részeg, hogy ne elbújni vagy menekülni próbáljon, hanem megetetni az állatot. Közelebb ment, odadobott valamennyi húst a medvének, aki megette azt. Dobott még, azt is megette. Majd megtámadta a férfit.

Mabalotra délután találtak rá a piknik szervezői, ahogy még mindig részegen, a vért mosta le a sebeiről egy közeli folyóban. Azonnal kórházba vitték, de kiderült, hogy komoly baja tényleg nincs, pár zúzódáson és karcoláson kívül. A hatóság ügyben megszólaló képviselője szerint óriási szerencséje van, hogy el tudott menekülni. De csak a medve, és nem az állam elől: 310 dollárra büntették, mert Alaszkában illegális a vadállatok etetése. (via Gawker)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt