Hétvégi buliajánló: ki a szabadba, de most rögtön!

életmód
2013 június 21., 12:13

És ha eléggé trúk lennénk, ezzel az egy mondattal be is fejeznénk az eheti ajánlót, mert ennél jobbat úgysem lehet mondani, azt pedig rábíznánk olvasóinkra, hogy mit csinálnak ott kinn a szabadban. De nem vagyunk eléggé azok, úgyhogy inkább mégiscsak jöjjenek a programok.

Péntek

Koncert

  • Európa Kiadó, új felállásban először, az új lemez bemutatója.

Buli

  • Külkolor a Budaörsi repülőtéren - A francia Onra trükkös beatjei, egy csomó magyar fellépő, sárkányeregetés, grillezés délutántól másnap reggelig.
  • Külvárosi Open Air Techno - Ez is megy reggelig, ez a Soroksári úton.
  • Max Grabke - Forróság ellen minimalista orosz dubtechno.
  • Képzős évzáró party - most miért ne, ha valakinek ehhez van kedve.
  • Lamantin DJ-k a Fogaskertben - ha pedig valaki mégsem akar napkeltéig tombolni a szabad ég alatt, csak lemenni valahova kicsibe' egy kicsit, annak ez lehet a jó választás a belvárosban.

Szombat

Reggel

  • Hazaérkezés

Nem buli

Koncert

Buli

Maxpontos hétvége: aki eljut egy olyan buliba/maga megrendez egy bulit, ahol ez a szám szól valami vízparton a naplementében. Aztán ahogy besötétedik, átvált a zene Matias Aguayo új albumára. A napkelte pedig már a TV Colours zenekar új albumára éri.

Vagy még egyszerűbben:

aki kimegy a szabadba most rögtön

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.