A rendőrség és a TEK megszállta az Aranykéz utcát

bűnügy
2013 június 23., 08:47

Délelőtt rendőrségi akció kezdődött a Belvárosban, több utcát is lezártak, az ott lakókat nem engedik be, a helyszín felett rendőrségi helikopter köröz. Az ORFK csak annyit közölt, hogy:

Nyomozási cselekmény van folyamatban.

Az MTI tudósítói szerint az 5. kerületi Aranykéz utcát és több környező utcarészt zártak le fémkordonokkal, az ott lakók sem ki, sem be nem mehetnek. A helyszínt sok rendőr biztosítja, az egyik gépkocsiban a Terrorelhárítási Központ egyik munkatársa ült.

A megkérdezett rendőrök közül volt, aki elfogásról, és volt, aki bizonyítási eljárásról beszélt.

Update: 11-re odament az Index, és azt írta, hogy a rendőrök többsége addigra elment az Aranykéz utcából, és a lezárásokat feloldották. Az ott maradó rendőrök az Aranykéz utca 4. alatt lévő Sopranos étteremnél és a szomszédos parkolóháznál vannak, többen bementek oda. A parkolóház első szintjén történhetett valami – írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.