Dániel Péter bér-Horthy-szoborrongálót keres

bulvár
2013 június 23., 11:53

A most Izraelben élő Dániel Péter, a kaszinótojásos ügyvéd olvassa a 444-et! Ezzel a szöveggel osztotta meg az előző cikkünket, amiben megjövendöltük, hogy lesz egy-két szava a Hencidán frissen leleplezett Horthy-szoborhoz:

Újabb Horthy-szobor éktelenkedik Magyarországon. Az is elég nagy baj, hogy egy tömeggyilkos háborús bűnösnek már megint szobrot emeltek. De az még nagyobb baj, hogy nincs egyetlen bátor magyar demokrata sem, aki tettével is kifejezné a jogos felháborodását. Ha mégis lesz, vendégem egy ebédre Izraelben.

A Horthy család nemezise kommentben egyből több ötletet is adott:

Vörös festék, egyéb kenhető anyag, kalapács...a lehetőségek száma végtelen. Hajrá magyar demokraták!

photo_camera Fotó: Dániel Péter / Facebook

Aztán még többször hozzászólt, a következő üzenetét nekünk címezte:

Egyébként van egy üzenetem a most.444.hu ostoba és tehetségtelen zugfirkászainak is. Nem vagyok bolond, csak egy bátor demokrata, aki megpróbálta megmenteni Magyarország becsületét. Sajnos sikertelenül...

Update 11:20

Fogalmam sem volt arról, hogy mit szabadítok el. Gyurcsány egykori udvaribolondja paintben már meg is rongálta a szobrot.

dániel péter horthy-szobra

A műalkotáshoz Dániel Péter szöveget is mellékelt:

Üdvözlet Izraelből! Ez a véleményem az aljas háborús bűnös újabb szobráról és azokról az ostoba magyar szalon-fasisztákról, akik ezt állították! Ezt a képet küldöm a több százezer magyar zsidó mártír és minden bátor, európai demokrata nevében! Nesze Miklós, te ócska tömeggyilkos! Nesztek primitív magyar fasiszták! Shalom!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.