Medgyessy: Az ilyen találkozókon nem dől el semmi, de jó a hangulat

POLITIKA
2013 június 23., 13:35

Ebéd után beszélgettem a volt miniszterelnökkel, aki hasonló helyzetben volt a 2001-es találkozón Kovács Lászlóval, mint most Bajnai és Mesterházy. Próbáltam érdeklődni, hogy mennyiben más a mostani helyzet, és miben hasonlít rá. A volt miniszterelnök nem kényeztetett el konkrétumokkal, de elmondta, hogy "nincs két ugyanolyan helyzet", és az ilyen találkozók egyébként sem arra jók, hogy nagy dolgok dőljenek el, hanem arra, hogy jó legyen a hangulat és az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz.

Ezzel búcsúzunk Szárszótól, ahol egyébként még estig vannak programok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.