Összeesküvéshívők és melegátnevelők álltak ki a magyar kormány mellett

vallás
2013 június 26., 05:59
  • A magyar kormány nagyon büszke nemzetközi civil szövetségeseire.
  • Közleményben újságolták, hogy 50 országból 66 civil szervezet állt ki az alaptörvény mellett.
  • Ezzel a lendülettel csináltak hülyét magukból.
  • Mert megnéztük, hogy konkrétan milyen szervezetekről van szó,
  • és kiderült, hogy nagyon vicces szervezetekről van szó.

Ebben az állandó pergőtűzben rohadt nehéz jó döntéseket hozni. A legjobbaknak sem sikerül mindig.

A CÖF-ös Szellemi Honvédők és nemzetközi szövetségeseik is elég szórakoztatóak. Meg amikor a nagykövetek a nyugati sajtóval leveleznek, mert nem tetszik a rólunk szóló műsor. Meg amikor egy rajzfilmen őrjöng a Külügyminisztérium. Meg ahogy Kumin Ferenc magyar-bashing ügyi helyettes államtitkár érti félre a Tumblrt.

De olyan talán még nem volt eddig, hogy nemzetközi pályán mérve is jelentős bohócokkal bizonygassa kormány, hogy mekkora nagyvilág az új alaptörvény, meg hogy debezzeg mindenkiellenünk.

Aggasztó támadások, ideológiai manipuláció

Világszerte 50 országból 66 civil szervezet írta alá eddig azt a nyilatkozatot, amely határozottan kiáll a magyar alaptörvényben megfogalmazott értékek - különösen a család és a férfi-nő házasság intézménye - mellett.

Ezzel a szöveggel ünnepelte a a kormány, hogy a spanyol Profesionales Por la Ética szervezet kampányához sokan csatlakoztak.

Aztán részletezték, hogy az aláírók szerint

  • a magyar alaptörvény elleni aggasztó támadások ideológiai manipuláción alapulnak,
  • hogy Magyarország alkotmánya a demokrácia, a joguralom és az emberi jogok alapvető normáira épül,
  • hogy a magyar alaptörvény tükrözi és tiszteletben tartja az európai alkotmányos gyakorlatot,
  • és hogy sok európai nemzet, valamint politikus számára szolgálhat példaként a mostani súlyos gazdasági és demográfiai válságban,
  • és amúgy is harrr.

Azt már hétfőn megírtuk, hogy az aláírók között 17 kolumbiai és 10 chilei civil szervezet van, akik nyilván tűélesen látják az európai alkotmányos gyakorlatot, de csak mostanra sikerült egyenként is megnéznünk a szervezeteket. Nem is csigáznék már senkit tovább.

A magyar kormány barátai pedig...

Population Research Institute (Népesedéskutató Intézet) - Amerika

Céljuk: A népesedés erőszakos korlátozásának megállítása, és a túlnépesedés mítosza ellen harc.

Amit még érdemes tudni: Ők jegyzik ezt a remek oldalt.

Family Watch International (Nemzetközi Családőrség) - Amerika

Céljuk: A családi értékek és a család védelme az ENSZ támadásaival szemben.

Amit még érdemes tudni: A szervezet tagja a PATH nevű, melegek átneveléséért küzdő szövetségnek.

European Centre for Law and Justice (Európai Jogért és Igazságért Központ) - Franciország

Céljuk: Az emberi jogok és a keresztény értékek védelme.

Amit még érdemes tudni: Ők az amerikai American Center for Law and Justice európai szárnya. Az amerikai szervezetet egy Pat Robertson nevű evangélikus lelkész alapította. Ő nagyon sok remek dolog mellett arról híres, hogy amikor a szeptember 11-i amerikai terrortámadások után a hozzá hasonló kaliberű Jerry Falwell-lel beszélgetett saját műsorában, akkor bőszen egyetértettek, hogy a támadásokat a "pogányok, az abortuszhívők, a feministák, a leszbikusok, a melegek és az amerikai civil jogvédők okozták".

Endeavour Forum (Törekvés Fórum) - Ausztrália

Céljuk: A magzati élet és a család védelme.

Amit még érdemes tudni: A honlapjukon elég komoly fejezet szól a feminizmus elleni harcukról. Ebben részletezik, hogy a feminizmus az evolúció zsákutcája, ami az abortuszért, és a férfiak hátrányos megkülönböztetéséért küzd. Arra is kitérnek, hogy a feministák szerint csak az azonos neműek házassága jó dolog, míg ha egy nő házasodik egy férfival, az legális prostitúció.

NEW WOMEN FOR EUROPE (Új Nők Európának) - Belgium

Céljuk: Családvédelem.

Amit még érdemes tudni: A Google szerint aki meglátogatja az oldalt, annak az kémprogramot telepít a gépére (a link a Google figyelmeztetésére és nem az oldalra mutat). Májusban volt egy konferenciájuk, aminek Dr. Anna Záborská szlovák EP képviselő volt a házigazdája. Róla azt érdemes tudni, hogy európai szintű pedofil-előrejelző rendszert vezetett volna be. Ennek az lett volna az alapja, hogy az egész EU-ban kötelezővé teszi a Google-nek, hogy 2 évig őrizze minden user keresési előzményeit.

Futottak még

A listán rengeteg dél-amerikai szervezet szerepel. Mivel én nem vagyok jó spanyolból Bede kollégát kértem meg, hogy olvasson utánuk.

Ő annyit állapított meg, hogy az aláíró szerveztek egy része olyan kicsi, hogy nem lehet nyomukra bukkanni. Akiket viszont megtalált, azok többnyire olyan keresztény, abortuszellenes társaságok, akik kevés sikerrel próbálják felvenni a harcot a kontinensen divatos promiszkuitás ellen.

Ez, mármint a keresztény alapok, az abortuszellenesség illetve a homoszexualitás elutasítása nem meglepő módon több aláíróra is jellemző. De van köztük ír katolikus lovagszövetség és kanadai nőegylet is.

A sorból talán kicsit kilóg a bolgár magántanulók szervezete. Őket meg is kérdeztük, hogy hogyan kerültek fel a magyar alkotmányt támogató listára, de egyelőre nem kaptunk választ.

Itt le lehet tölteni az aláírók listáját, aki esetleg talál még köztük külön érdekeset, az küldje be a szerk@444.hu emailre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.