Szanyi Tibor ellopta a DK elől a show-t, és tréfálkozott a fideszesekkel

politika
2013 június 26., 11:37
  • Szanyi Tibor visszatért. Az esküvője óta alig hallatott magáról, de most bemutatott egy klasszikus Kapitány-performanszot.

A 11. kerületi DK-sok a piac főbejárata előtt gyűjtöttek az Oltalom Karitatív Egyesületnek, amikor felbukkant Szanyi Tibor és néhány naranccsal hozzájárult az adományhoz, pontosabban ellopta a show-t.

photo_camera Szanyi Tibor visszatért

A Kapitány a DK mellett aláírást gyűjtő fideszesekkel is tréfálkozott egy „Trafikmaffia” feliratú táblát.

photo_camera Szanyi Tibor tréfája

Szimpatizáns és kormánypárti beszélgetőtársaink arcát minden esetben kiretusáljuk, ahogy a lefotózott íveken szereplő adatokat is – írta a DK, és tényleg: a párt saját logójával és trafikmaffiás photosoppal takart ki több arcot is.

photo_camera Szanyi Tibor aláírta a DK íveit is, csókokat szórt, majd elszambázott

Még több kreatív arckitakarás a Demokratikus Koalíció galériájában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.