Rablóhús medvehagymás krumplisalátával - Holdudvar

Budapest
2013 június 27., 10:05

20130627-133905.jpg
Nem urizálna akartam, ez volt kb a legegyszerűbb étel, mert melegszendvics nincs.
Nem volt szörnyű, vagy ilyemi.
Maga a rablóhús közepes volt, nem sok íz, viszont azt mindenképpen a javára írnám, hogy nem volt szarrá sütve. Mellette viszont a salátalevél az ilyen öregecske volt már szegény, barna foltokkal. Nem is próbáltam ki.
A medvehagymás krumplisaláta viszont egyértelműen rossz volt.
Semmilyen medvehagyma ízt nem fedeztem fel, pedig azt imádom, az egész úszott a majonézben, a krumpli egy része pedig nyers volt, vagy legalább is "volt neki tartása".
Ez így 2200 forint.
Persze értem, hogy ez a Margitsziget, meg a turisták, meg minden, és ahhoz képest ez nem is rablás, de akár jó is lehetett volna.
4/10
A cikk elkészülésében közreműködött: Vodafone. Legek hálózata

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.