A dinnyetolvaj bosszúból felgyújtotta a gazda házát

bűnügy
2013 június 28., 09:23
photo_camera A felgyújtott ház maradványai

Egy kismarjai gazda elzavart egy 16 éves helyi fiút, aki a napokban többször is megpróbált dinnyét lopni a földjéről. A fiú ezért éjszaka felmászott a ház tetejére, benzinnel lelocsolta, és felgyújtotta. A rendőröknek beismerte, hogy ezt bosszúból tette. A tüzet a házban lakók észrevették, így mind a hárman sérülés nélkül kimenekültek.

photo_camera Fogalmam sincs, mi ez, de ez is ott volt a police.hu képei között

Mivel a bűncselekménynél a gyújtogatóval két gyerekkorú társ is volt, a rendőrség a gyámhivatalt is értesítette. Az eset tavaly nyáron történt, az előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt folytatott nyomozást most zárták le. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.