Révész Máriusz a saját kezébe vette az igazságszolgáltatást

bűnügy
2013 június 28., 03:33

A fideszes politikus – félretéve a régi sérelmeket – segített a rendőröknek, és elfogott egy tolvajt Kőbányán. Éppen két gyerekével ment haza, amikor meglátta, hogy egy 16 éves fiú az egyik lakatlan ház tetejéről szedi le a vasból készült hófogókat.

Odasiettem, az egyik szomszéd már hívta a rendőröket, akik nem mutattak nagy érdeklődést. Ezért felhívtam a kerületi rendőrkapitányt, hogy intézkedjen.

– mesélt a protekciós viszonyokról a Blikknek Révész, aki elől erre elszaladt a tolvaj, mire ő üldözőbe vette.

Ács Danit megszégyenítően futhatott, mert a nála harminc évvel fiatalabb menekülő nem tudta lerázni azon a 300 méteres sprinten, aminek a végén Révész – aki ráadásul végig vonalban maradt – lefogta. Pontosabban le tudta rázni, és Révész el is vesztette a nyomot, de az arra járókkal kiszúrta egy furgon alatt a fiút, aki kimászott, és megvárta a rendőröket.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.