A magyar Fűrész mászott fel meztelenül a Szabadság hídra

életmód
2013 június 29., 12:26

Az internet nagy sztárja volt ma a férfi, aki pénteken előbb felmászott a Szabadság hídra, ott levetkőzött, majd két furcsa molinót feszített ki.

hid

Az egyiken az állt, hogy

Smiley is free

De ne intézzük el egy legyintéssel, hogy büdös hippi, mert a másikon meg az, hogy

Siránkoztok, hogy így meg úgy szar az élet, akkor cseréljetek helyet egy rákos beteggel

Hoppá. Bár az akció pontos célja még nem világos, a motívum ismerős lehet a Fűrész című végtelenre nyúlt horrorsorozatból. Ennek főgonosza, Fűrész az, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved, ezért úgy dönt, megleckézteti azokat, akik nem élvezik eléggé az életüket, pedig, vele ellentétben megtehetnék. A megleckéztetés pedig azt jelenti, hogy szadista csapdákba csalja őket, ahonnan csak súlyos áldozatok árán juthatnak ki -- > hogy azután tudják értékelni a megmaradt életüket. Már ha megmarad, általában nem.

saw

Bármit is gondol bárki az akcióról, innen nézve mindenképp sokkal jobb, hogy nem rabolta el a siránkozókat, és kényszerítette őket mondjuk arra, hogy vágják le a lábukat, ha ki akarnak szabadulni. Nem mintha egyébként bármi baj lenne a meztelen hídra mászással. És persze az is lehet, hogy egész másról szólt az akció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.