18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Hol lehet dugni a Margitszigeten?

Budapest
2013 június 29., 18:21

Először is tisztázzuk: nem lehet dugni a Margitszigeten!

Legalább is majdnem biztos vagyok benne, hogy nem.

Először azt hittem, hogy közszeméremsértés lenne, de mély megdöbbenésemre ez már nincs a Btk.-ban.

Van egy ilyen fenyegető című "A nemi erkölcs elleni bűncselekmények" fejezet. Ebben kezdtem el keresgélni.

Abban van egy szeméremsértés című rész a kerítés és a magánindítvány között:

Aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

De ez meg nekem inkább ilyen ballonkabátos faszvillantós bácsik fura leírásának tűnik. De valószínűleg azért ez az. Szóval a Margitszigeten szexelni bűn. Jó, nem bűn, hanem vétség. Mindegy, lényeg, hogy nem szabad.

Akik mégis szexeltek a Margitszigeten

Vannak viszont olyanok, akiket nem érdekel a Btk. 208. paragrafusa, és mindenfélét szexualizálnak a szigeten. És mikor megkértük őket, hogy jelöljék be, a Nagy Margitszigeti Közösségi Szextérképen, hogy hol, akkor be is jelölték. Meg voltak trollok, akik teljesen más dolgokat jelöltek be. Meg unatkozó troll földrajztanárok, akik ismeretterjesztettek. Meg olyanok, akik élőben jelölgették, hogy éppen hol verik ki. De mindent összevetve azért sok fontos dolgot megtudtunk. Többek közt ezeket:

Faágra támaszkodós quickie

(+47° 31' 44.88", +19° 3' 4.22")

Két romos várfal takarásában gyakorlatilag teljesen félre lehet vonulni (a többi oldalról fednek a sűrű növésű fák), ha nem hangoskodik az ember, akkor az úton menők közül nem vesz észre senki semmit.

Mint egy hajó elején

(+47° 32' 18.96", +19° 3' 16.34")

Csókok és tapizás, még James Cameron klasszikusa előtt a.d.1991. A vizirendőrök a motorcsónakban párzó mozdulatokat imitálva drukkoltak is :)

Kézimunka meg dryhump a füvön

(+47° 31' 10.18", +19° 2' 46.59")

az igazsághoz hozzátartozik hogy kb hajnal 4 óra volt ezért senki nem volt sehol, a fűben 1 kis laza kölcsönös nadrágban matatásra meg szárazlovaglásra tökéletes

Gyors szex a bokorban

(+47° 31' 0.45", +19° 2' 33.96")

Az itt található bokrok kiválóak szexelésre, mivel ez a sziget ritkábban látogatott oldala és vannak jó kis zegzugos részei. Nyári estén bejáratott partnerrel ajánlott. Viselkedjünk jól és az óvszert dobjuk ki magunk után a kukába!

Rendőrök a bokorban

(+47° 31' 38.54", +19° 2' 55.05")

A "kalandom" valójában nem is az enyém, szemtanúja voltam csupán. Sötétben a közeli padon ültem, egyszer csak erős fény gyúlt a bokorban, majd a sűrűből kifarolt egy rendőrautó. Amikor már nyitni lehetett az ajtókat, két fiú (rendőrök) szállt ki és elkezdtek öltözködni. Alsógatya, nadrág fel, amolyan szerelvényt igazíts! - ezektől, ugye, könnyű megszabadulni, viszont annál lehetetlenebb ülő helyzetben normálisan felöltözni.

És persze voltak trollok is.

Ez itt a Föld másik oldala

(-47.526475,-160.918336 - Ez tényleg a föld másik oldala)

Csak úgy érdekességképp, ide kerülnénk ha a Margit-szigeten elkezdenénk egyenesen a föld közepe felé fúrni.

Szopatunkegyországot

(+48° 14' 8.34", -86° 7' 1.89" - Ez Kanada)

Vagy valami ilyesmi

Látlak titeket

(+47° 31' 17.81", +19° 0' 11.26" - Ez a Rózsadomb)

Én meg innen nézlek titeket, hogy mit műveltek... ejnye! Bár olyan nem rossz, mert én meg elvagyok az erkélyen RÁTOK! :D

Még van rengeteg jelölés, itt lehet őket nézegetni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.