A 444 a Budapest Pride mellett

444
2013 július 01., 11:19

A 444 szerkesztősége büszkén áll ki a 2013-as Budapest Pride mellett. A világon azok a jó helyek, ahol nemtől, nemi identitástól és szexuális orientációtól függetlenül bárki szabad lehet. És ahol a köznyelv által melegfelvonulásként ismert rendezvények össznépi, több százezres örömünnepek. Nagyon szeretnénk, hogy Magyarország is a lehető legrövidebb időn belül ilyen jó hely legyen.

A 444 egyúttal csatlakozik a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez is. Egy sajtótermék, amely jól akarja végezni a dolgát, nem is nagyon lehet más, mint nyitott.

Őszintén reméljük, hogy kiállásunk olvasóinkat és barátainkat is hasonló lépésre készteti.

Hajrá!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.