Orbán a 444-nek: nem hívtak meg a Pride-ra, a miniszterelnökség a szervezőknek: Orbán nem ér rá

POLITIKA
2013 július 1., 20:09

Nem kaptam meghívót - mondta Orbán Viktor ma kérdésünkre, hogy elmegy-e a Budapest Pride rendezvényre, illetve támogatja-e a kormány az eseményt.

A Pride szervezőitől ezzel szemben megkaptuk a levelet, melyben meghívták a miniszterelnököt a megnyitó ünnepségre.

pridelevel

Erre pedig választ is kaptak a miniszterelnökségtől, melyben azt írták, Orbán előre egyeztetett programja miatt nem tud részt venni az eseményen.

valasz

Ugyanígy meghívták Tarlós István főpolgármestert is. Tarlós nekünk azt mondta, nem tudja, mi az a Budapest Pride, és amikor kiderült, úgy fogalmazott, a másik oldalon áll.

Hivatala másra hivatkozott a Pride szervezőinek írott levelében.

tarlos

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt