Martonyi elővette a jenkiket a kémkedés miatt

POLITIKA
2013 július 03., 09:36

Nagyon nem lennék most a helyükben.

Martonyi János külügyminiszter szerdán tájékoztatást kért Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől arról, hogy magyar kormányzati vagy egyéb intézmények ellen folyt-e titkos adatgyűjtés, akár Magyarországon akár külföldön.

Azt várjuk, hogy a magyar információs igényt az amerikai fél a szövetségesi kapcsolatunk szellemében fogja megválaszolni

Ilyen keményen mondott oda jenkinek Martonyi. Hát nagyon várjuk, hogy mi lesz a válasz! Nem csodálkoznék, ha ezek után mindent bevallanának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.