Mi történik, ha valaki skype-on próbál tanúskodni

külföld
2013 július 04., 11:01

és ezt élőben mutatja a tévé? Rászabadul egy csapat troll, és szétpittyegik a vallomását.

Scott Pleasants, a gyilkossággal vádolt George Zimmerman - a polgárőr agyonlőtt egy fegyvertelen fekete fiút, állítólag önvédelemből - perében tanúskodott. A per Floridában van, Pleasants Coloradóban, ezért videotelefonon.

A tárgyalást országszerte közvetítették. Így amikor megjelent a képernyőn Pleasants skype-os azonosítója, egyből felpattant egy pop-up és pittyeget a gép. "Salman Tapur calling". Aztán jött a többi.

Debra Nelson bírónő nem volt lenyűgözve. Az ügyész, Richard Mantel a szemét forgatta. A védő, Mark O'Mara pedig pár perc után megjegyezte, hogy

Azt kell mondjam, jó eséllyel szórakoznak velünk.

Végül inkább mobilon hívták a tanút, hogy folytatódhasson a tárgyalás.

Via The Daily Beast

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.