Habony Árpád közszereplő: „Nem vagyok közszereplő”

POLITIKA
2013 július 05., 16:54

A hvg.hu riportere a Parlamentben próbálta szóra bírni Habony Árpádot, Orbán Viktor tanácsadóját, aki nem állt meg neki, és csak annyit mondott: „Nem vagyok közszereplő, ezért nem válaszolok semmire.”

Az állástalanul, mégis Audival furikázó Habony, akinek korábban a Kapócs Zsókával közös szerelmi életéről többször volt szó a Blikk címlapján, és aki legutóbb Hajdú Péterrel bukkant fel az óriáskerék előtt, ugyanerre hivatkozva (mármint hogy nem közszereplő) akarja levetetni a hvg.hu-ról a róla készült fotót.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.