Nem technikai hiba okozta a 777-es balesetét

Tbg
baleset
2013 július 07., 14:26

Legalábbis erről tájékoztatott a nyilvánosságot az Asiana Airlines repültársaság vasárnap. Mint mondták, a két pilóta veteránnak számít, egyikük több mint tízezer órát repült már. A gépen lévő utasok szerint a legénység nem figyelmeztette őket, hogy valami szokatlan lenne. A CNN-nek többen nyilatkozták, hogy rettenetesen közel repültek a vízhez. A San Francisco-i repülőtér a tengerparton van. A balesetben két 16 éves kínai diák vesztette életét, testüket a kifutópályán találták meg. 49-en súlyosan megsérültek, féltucat utas állapota kritikus. (BBC, CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.