Csányi Sándor ajándéka a dunai árvíz hőseinek

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ezzel a szöveggel küldött levelet azoknak, akik részt vettek a 2013-as Nagy Dunai Árvíz megfékezésében, amiben meghívja őket a szombati Győr-Debrecen meccsre:

„Tájékoztatjuk, hogy a példás összefogás és a hősies segítségnyújtás elismeréseként a Magyar Labdarúgó Szövetség felajánlotta a hivatásos és a regisztrált önkéntes árvízvédelmi segítőknek a Puskás Ferenc Stadionban 2013. július 13-án megrendezésre kerülő Győri ETO FC-Debrecen Szuperkupa döntő ingyenes megtekintésének lehetőségét. Információk a képes meghívóban! A felajánlás korlátlan számú, ingyenes belépőjegyekre szól! Az ingyenes belépőjegyekért önállóan kell mindenkinek regisztrálni 2013. július 10-ig és az MLSZ fogja a jelentkezőket visszatájékoztatni a belépők átvételével kapcsolatosan.”

mlsz árvízi védekezés

Az árvízi védekezésben részt vevőknek a helyszínen regisztrálniuk kellett, megadva a nevüket, a születési dátumukat, és az emailcímüket.

VIA

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.