A Jobbik rezsicsökkentése a devizahitelesek lesznek

POLITIKA
2013 július 09., 17:14

Megbeszélés a Jobbik főhadiszállásán. A párt fejei tanácskoznak, hogy mivel vágjanak neki a kampánynak ősztől. Szikrázik a levegő a vita hevének súlyától nyögve.

- Na, akkor mi legyen? Valami, valami ötlet? Előd? Dani? János? Pista? Pista, tedd már azt a faszpumpát, az isten szerelmére, most dolgozunk.
- Ööö...a cigányokkal lehetne valami.
- Köszönjük Gyula, erre még nem is gondoltunk. Esetleg más?
- A buzik...
- Előd, legalább te ne szórakozz. Jó, hogy nem a zsidók már megint. Ezzel akarsz választást nyerni?
- Rezsicsökkentés.
- Hány százalék?
- Az összes.
- Húúúúúúúúúúúúúú. Ez nem rossz. Adja.
- De főnök, kéne még valami.
- A cigányok...
- Gyula, nem mész ki megnézni, hogy ott vagyok-e?
- Valaki a pártból álljon ki, hogy ő valójában zsidó ÉS buzi egyszerre!
- És az mire jó?
- ...
- A devizahitelesek!
- Nem rossz! Legyen ez?
- Ne már, nem lehetnék inkább én a buzi?

MTI: Szeptemberben minden eddiginél nagyobb tömegtüntetést szervez a Jobbik civil szervezetekkel közösen a devizakárosultak érdekében - mondta Vona Gábor kedden, a devizahitelesek kerekasztalának ülése után.

(Az előző rész tartalmából.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.