Kutyákban csempésztek kokaint Mexikóból Olaszországba

bűnügy
2013 július 09., 17:06

Az akció 48 kutya életébe került, mert az állatokat megérkezésük után feldarabolták. A drogot egy mexikói állatorvos juttatta a nagytestű kutyák szervezetébe, amelyeket repülőgépen küldtek Mexikóból Milánóba. A repülőtéri ellenőrzést úgy játszották ki, hogy a kokainos zacskókat fekete szigetelőszalaggal körberagasztották. A kutyák közül némelyik már útközben elpusztult, mert az állatok számára a legcsekélyebb kokainszivárgás is végzetes. Ugyanennek a bandának az ügyében az olasz hatóságok 75 embert, köztük 18 kiskorút vettek őrizetbe márciusban, közülük kedden 49 ellen emeltek vádat. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.