Ha kiskorú vagy és nem kapsz cigit, kérd meg Csintalan Sándort, mert ő venni fog neked

POLITIKA
2013 július 10., 05:58

A Blikk "olvasója" lefotózott pár embert, akik a trafikoknál várakozó fiataloknak vesznek szívességből cigit. Az egyik ilyen ember pedig épp Csintalan Sándor, a Hír TV műsorvezetője volt. Csintalan nem is tagadott, azt mondta, hogy "olyan kevés szeretet van ebben a városban. Én nem tudom megmenteni őket a káros szenvedélyektől, de legalább tapasztaltak egy kis emberséget. Igen, azt hiszem, máskor is segíteni fogok a hasonló korúaknak." Természetesen járt a tízezer forint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.