Troll kisfiú zavarta meg Kiszel Tünde bikinis fotózását

444
2013 július 10., 10:25

Ács Daninak valami lehet a génjeiben, mert most a Kos szigeten nyaraló keresztfia futott bele nyaralás közben egy hírességbe. Íme a történet az idősebbik Ács testvér tollából:

Marci (6) a leghasznosabb troll az egész világon!

A következő történt: a tengerparton Marci elkóborolt a nagyobb sziklák felé, mert azoknak a tetejéről nagyobbat lehet esni. Három nő fényképezkedett ott eszméletlen nevetséges pózban és Marci állandóan beállt a képbe. Ez iszonyúan felidegesítette őket. A végén már mindhárman hevesen integettek, hogy menjen le a szikla tetejéről, de Marcit ez nem zavarta, maradt, így a luvnyák mentek odébb.

Először azt hittem, oroszok. Aztán amikor közelebb mentem, kiderült, hogy magyarok. És amikor még közelebb, akkor kiderült, hogy ez Kiszel Tünde és Donatellácska, úgyhogy ha nem lesz 2014-es naptár, akkor az csak Marcinak köszönhető.

A képen Marci látható a tengerparton, egy másik alkalommal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.