MÉG MEG SEM JELENT A HETI VÁLASZ, DE MÁR VAN CÁFOLAT!!!

politika
2013 július 10., 15:19

Schiffer_cimlapKénytelen vagyok cáfolni, ami a Heti Válasz online verziójában megjelent ma Küllői Péterről. Nem ő kereste meg az LMP-t, hanem mi őt és nem ő akarta támogatni az LMP-t, hanem mi kértük erre, amit ő határozottan, de udvariasan elutasított, mondván, hogy az ő társadalmi ügyeinek és személyes vállalásainak ártana bármely politikai szerveződés támogatása.

- Mindezt Ertsey Katalin képviselő írta a Facebookon, aki sokáig LMP-s képviselő volt, aztán valahogy a két szék közé esett, sem a Jávor-féle Párbeszéd Magyarországérthoz sem a Schiffer-féle LMP-hez nem csatlakozott végül.

A Bajnai Gordon körül kutakodó Heti Válasz (HV) holnapi számában Schiffer András mondja, hogy Küllői Péter már 2008-ban megkereste az LMP-t, de elutasították. Küllőről a HV írt sokat mint Bajnai egyik üzlettársáról, régi kapcsolatáról.

Update, 19:54 - Közben sikerült elérnünk Schiffer Andrást, aki éppen külföldön van. Schiffer elmondta, nem beszélt az interjúban az LMP finanszírozásáról, a Bajnai hálózatáról csak a kérdező beszélt, amire ő úgy reagált, nem tud ilyenről és nem hisz az összeesküvésben.

Ami ma megjelent a HV online-ban, az úgy nincs benne a nyomtatott interjúban.

"Külföldön van, ezért nem beszéltünk hosszan" - írta még az őt elérő kollégánk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt