Mindjárt kezdődik a Tour egyik legfontosabb szakasza

sport
2013 július 10., 10:10

az első egyéni időfutam!!4! Tud-e hozni Froome-on Contador vagy Valverde? Vagy már most eldől minden? A szombati hegyi befutó után úgy tűnt, ezt a Tourt már senki se veheti el Froome-tól. Aztán vasárnap, egy őrült, öt heggyel tarkított szakaszon csodálatos mindenki Froome ellen verseny alakult ki, ahol az előző nap nagy formában tekerő Sky csapatot szétalázták, de Froome-ot nem tudták leszakítani. Most így állnak:

  1. Froome;
  2. Valverde -1:25;
  3. Mollema -1:44
  4. Ten Dam -1:50
  5. Kreuziger -1:51
  6. Contador -1:51

Contador nem akkora időmenő, Valverde sokat hagyott ki, nem igazán tudjuk, mennyire fekszik neki. Froome sem specialista, de a jobbak közé tartozik. Pillanatnyilag a német Martin vezet a szakaszon, 36:29 alatt tekerte le a 33 kilométert.

Via Le Tour

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.